Over ons

Box to Box Sports Agency is een deskundige en gerenommeerde organisatie die de belangen behartigt van (aankomende) professionele voetballers in binnen- en buitenland.

Binnen ons bedrijfsconcept staat de speler centraal en streven wij ernaar om langdurige relaties aan te gaan op basis van wederzijds vertrouwen. Het opbouwen en bestendigen van een vertrouwensrelatie zien wij als een absolute voorwaarde voor een vruchtbare samenwerking.

Wij beschikken over uiterst deskundige medewerkers die de voetballerij als geen ander kennen. Dit stelt ons in staat een omgeving rondom onze cliënten te creëren waarin zij zich optimaal kunnen richten op hun sportcarriëre. Onze expertise kan zowel binnen als buiten de lijnen worden aangewend, waarin onze focus ligt op begeleiding, advies en transfers, maar de eindbeslissing ligt altijd bij de cliënt zelf

Box to Box Sports Agency heeft zeer sterke en directe contacten met Engelse voetbalclubs van de Football League Two clubs tot en met de Premier League clubs. Wij hebben overigens ook zeer sterke en directe contacten met andere internationale organisaties binnen het betaald voetbal.